Guangdong Gongli Gedong Bahan Co., Ltd ieu specializing dina ngahasilkeun Kotak hateup. Leuwih taun, pausahaan geus adhering ka customer salaku pusat, ku nilai perusahaan tina "kajujuran, inovasi, kerjasama, gairah, éta geus ngembangkeun kana panalungtikan set na ngembangkeun, produksi, jualan jasa terpadu di integrasi inovatif usaha di imah jeung di mancanagara. Dina hadir, produk urang nu jualan ogé kalér jeung kidul, sarta ogé ngajual ogé sakuliah dunya, kaasup Amerika, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Afrika jeung Wétan Tengah jeung nagara séjén sarta kawasan, sangkan Ngawangun nepi loba nasabah kualitas .

Tentang Kami

Surélék

gongli@pvcroofsheet.com

telepon

+86 15875711333

+86 17817802899