Guangdong gongli Building Materials Co, Ltd, është i specializuar në prodhimin e tjegullave. Gjatë viteve, kompania ka qenë respektimi i klientit si qendër, me vlerat e ndërmarrjeve të "ndershmërisë, inovacionit, bashkëpunimit, pasion, ajo është zhvilluar në një hulumtim të caktuar dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen shërbimeve të integruara në integrimin e reja ndërmarrjet në shtëpi dhe jashtë vendit. Aktualisht, produktet tona janë shitur mirë në veri dhe në jug, si dhe duke shitur edhe në të gjithë botën, duke përfshirë Amerikën, Amerikën e Jugut, Azia Juglindore, Afrikë dhe Lindjen e Mesme dhe vende dhe rajone të tjera, kështu që kemi ndërtuar një shumë të konsumatorëve të cilësisë .

Rreth nesh

E-mail

gongli@pvcroofsheet.com

telefon

+86 15875711333

+86 17817802899