Гуангдонг Gongli Градежни материјали копродукции, Ltd е специјализирана за производство на ќерамиди. Со текот на годините, компанијата се придржуваат до клиент како центар, со вредности на претпријатието на "чесност, иновација, соработка, страст, таа се разви во еден сет за истражување и развој, производство, продажба интегрирани услуги во процесот на интеграција на иновативни претпријатија во земјата и во странство. Во моментов, нашите производи се продаваат добро на север и југ, и, исто така, се продаваат добро во целиот свет, вклучувајќи ги Америка, Јужна Америка, Југоисточна Азија, Африка и на Блискиот Исток и од други земји и региони, па ние се изгради многу на квалитетот на клиенти .

за нас

Е-пошта

gongli@pvcroofsheet.com

телефон

+86 15875711333

+86 17817802899