Guangdong Gongli Bahan Bangunan Co., Ltd wis spesialisasine ing prodhuksi kothak gendheng. Swara taun, perusahaan wis adhering menyang customer minangka pusat, karo nilai perusahaan saka "kejujuran, inovasi, kerjasama, passion, iku wis dikembangaké dadi riset pesawat lan pembangunan, produksi, dodolan layanan Integrasi ing integrasi saka inovatif Enterprises ing ngarep lan luar negeri. Ing saiki, kita produk sing sade uga lor lan kidul, lan uga sade uga kabeh ndonya, kalebu Amerika, Amerika Kidul, Asia Kidul-Wétan, Afrika lan Timur Tengah lan negara liyane lan wilayah, supaya kita Mbangun munggah akèh pelanggan kualitas .

Babagan awake dhewe

E-mail

gongli@pvcroofsheet.com

telpon

+86 15875711333

+86 17817802899